Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του www.nauticus.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το www.nauticus.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το www.nauticus.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του www.nauticus.gr, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο www.nauticus.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nauticus.gr και της εταιρείας Nauticus Marine Καραμούτσο Ε.-Γρηγοριάδης Φ. Ο.Ε. και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Nauticus Marine. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, το γραφικό η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της Nauticus Marine και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας .

 

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η Nauticus Marine παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nauticus.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρεία.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα www.nauticus.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την www.nauticus.gr, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την www.nauticus.gr

  

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.nauticus.gr παρέχεται από την Nauticus Marine Καραμούτσο Ε.-Γρηγοριάδης Φ. Ο.Ε. «ΩΣ ΕΧΕΙ» και «ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ». Η www.nauticus.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.nauticus.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την www.nauticus.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η www.nauticus.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα www.nauticus.gr,οι υπάλληλοι , ή άλλοι αντιπρόσωποι του, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες , για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών , διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών , ή δεδομένων , ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιονδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το www.nauticus.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτήν την πιθανότητα. Η www.nauticus.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων , αλλά εγγυάται για την άμεση ενημέρωση των πελατών της περί μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Η www.nauticus.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με την λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με την χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η www.nauticus.gr δεν φέρει καμία ευθύνη που έχει να κάνει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παραβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Η www.nauticus.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To www.nauticus.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις,  δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή οι φωτογραφίες ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη. Επίσης η www.nauticus.gr, καμία ευθύνη δεν φέρει για τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.α ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος περιγραφή ή φωτογραφία των προϊόντων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο και χωρίς προειδοποίηση.

 

ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ – ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Υπάρχει περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζεται σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό. Σε τέτοια Περίπτωση  η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας χωρίς να φέρει καμία ευθύνη τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.α ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος αναγραφόμενη τιμή που δεν εκτελέσθηκε η παραγγελία σας. Το ίδιο ισχύει και για την μονάδα μέτρησης (διάθεσης π.χ τεμ,ζεύγος,σετ κ.α) των προϊόντων.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της www.nauticus.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

-Με courier / μεταφορική σε όλη την Ελλάδα εντος 1 ημέρας.

-Παραλαβή από την έδρα μας Ι. Πασαλίδη 147, Τ.Κ.:55133, Θεσσαλονίκη.

-Παράδοση σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Ο υπολογισμός του κόστους μεταφορικών της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε γίνεται βάση του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας και του τιμοκαταλόγου της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας Courier. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού του κόστους μεταφορικών της παραγγελίας σας:

-Μέχρι 4 κιλά βάρους το κόστος είναι 4€ για οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδος, για κάθε επιπλέον κιλό πληρώνεται 1€.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατα την παραλαβή των εμπορευμάτων(αντικαταβολή) επιβαρύνεστε με 2.50€.

Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας γίνει ανάλυση του κόστους μεταφορικών σας και της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει στην ακόλουθη περίπτωση:

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία και δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε στείλετε e-mail στο info@nauticus.gr ή να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο της εταιρείας (2310432802) και αμέσως ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 

1) Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

2) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.nauticus.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελλαττωματικής ποιότητας (από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, ή στην τιμολόγηση κ.α)

3) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα /πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.

4) Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε , αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την εταιρεία μας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΤΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Επίσης στα προϊόντα που αναφέρεται ότι τα μεταφορικά αποστολής είναι δωρεάν , η εταιρεία μας αποστέλλει δωρεάν μόνο την πρώτη αποστολή, σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος (που έχει ήδη σταλεί με δωρεάν μεταφορικά) στο ίδιο άτομο και στην ίδια διεύθυνση με άλλο αντίστοιχο που περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά, τότε τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις το προϊόν θα βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση , πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι η αρχική του καθώς και όλα τα παρελκόμενα και με όλα του τα έγγραφα που το συνοδεύουν από το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Επίσης το επιστρεφόμενο προϊόν θα συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής και για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο Αποστολής ή Τιμολόγιο Πώλησης. Αν στο επιστρεφόμενο προϊόν, η συσκευασία του είναι σε αρίστη κατάσταση αλλά ο πελάτης δεν έχει τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι  δυνατή η επιστροφή του.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος που δεν έχει ελάττωμα αλλά ο πελάτης θέλει να το επιστρέψει, πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσει με εταιρεία την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει αποσφραγιστεί το προϊόν .

Όπως επίσης αν δεν υπήρχε το προϊόν στις αποθήκες μας αλλά έγινε ειδική παραγγελία για τον συγκεκριμένο πελάτη η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει το πελάτη και αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα προϊόντα που εξαιρούνται και δεν γίνεται να επιστραφούν για κανένα λόγο είναι τα υλικά που έχουν κοπεί στις διαστάσεις που ζητήσατε.

Οι Αλλαγές-επιστροφές για τα προϊόντα που έχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους, θα γίνεται με προϊόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως-χαμένων κερδών-βλάβης κ.α για τα προϊόντα που είναι για αντικατάσταση -αλλαγή.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ 

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nauticus.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nauticus.gr, και κατά συνέπεια της Nauticus Marine Καραμούτσο Ε.-Γρηγοριάδης Φ. Ο.Ε.

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.nauticus.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.